Goda Testamentet

Skriv testamente idag. Nu. Det går fort. Och sen lever du längre.

ATT vi ska dö, vet vi alla. Men NÄR ska vi dö? Det kan låta märkligt, men statistiken bygger på över 25 års statistik från det brittiska företaget Smee Ford Ltd som läser och hanterar över 1 000 testamenten om dagen!

Enligt väl underbyggd statistik lever människor som inkluderar en ideell organisation i sitt testamente 18 år längre än andra!

Man ser tydligt att människor som skriver ett testamente där en del av arvet går till välgörenhet i genomsnitt blir 87 år, att jämföra med medellivslängden i Storbritannien som är 69 år.

I England är det ganska vanligt att man ger en gåva till sina favoritorganisationer i sitt testamente. I Sverige är det ännu inte lika vanligt. Det vill vi ändra på. Vi hjälper dig att gå från god tanke till god handling och förlänga livet samtidigt! Här hittar du goda råd, tips, frågor och svar, gratis testamentesmall och mycket mer.

Gå från god tanke till god handling

Vi som gör gott med hjälp av dig

Alla organisationer som medverkar i Goda Testamentet har en kontaktperson som är ansvarig för testamentesgåvor. Funderar du på att ta med en eller flera organisationer i ditt testamente, hör gärna av dig till dem om du har frågor som gäller dem. Eller för att berätta att du skrivit in dem i ditt testamente. På så sätt får de en möjlighet att tacka dig.

Ett fyrtiotal organisationer står bakom Goda Testamentet. Hela listan hittar du här

Vi medverkar i Goda Testamentet