Goda Testamentet

 

Låt naturen gå i arv

Om du tänker på Naturskyddsföreningen i ditt testamente hjälper du oss att jobba vidare i kampen för natur och miljö. Tillsammans har vi kraft att förändra.

Med din gåva eller ditt arv till Naturskyddsföreningen är du med och värnar om den biologiska mångfalden. Du är med och bevarar skönheten, naturen och miljön – livet runt omkring oss. Här och nu. Och för framtiden.

Naturskyddsföreningen vill att vår jord ska vara lika fantastisk för våra barn som för oss. Det har vi arbetat för i över hundra år, och det har gett resultat. Vi har bland annat räddat pilgrimsfalken från utrotning. Tvingat industrin att tillverka miljövänligare papper. Sett till att få ett förbud mot två av världens farligaste ämnen; DDT och kvicksilver. Räddat hundratals unika skogar från avverkning. Och vi har infört miljömärkningen, Bra Miljöval.

Vårt globala arbete har gjort att allt fler svenskar väljer bort jätteräkor, vilket har räddat värdefulla mangroveskogar i syd. Och vi har besparat naturen extremt skadliga kemikalier genom att få fler att välja ekologiska bananer och kaffe.

Om Du också tycker att det är viktigt att vår Natur går i arv så ska du testamentera en del till Naturskyddsföreningen!

 

Kontakta Naturskyddsföreningen

 

Skriv nu

Marie-Louise Berzén

Jag heter Marie-Louise Berzén och är ansvarig för minnes- och testamentgåvor på Naturskyddsföreningen.

Fritiden tillbringar jag i ett gammalt hus på Väddö i roslagensfamn. Där odlar jag mina egna grönsaker och påtar i alla mina blomrabatter som är fyllda med torparblommor och rosor.

Varje årstid har sin tjusning. På vintrarna pyntar jag inne och läser trädgårdsböcker, på våren tar jag fram Pelargonerna och förgror potatis, tomater och gurkor, på somrarna tar jag mig ett dopp i Väddökanal eller sitter under äppelträdet och läser en deckare och på hösten skördar jag, plockar svamp och njuter av skogens alla dofter!

Kontakta gärna mig vid frågor om arv och testamente. Du når mig enklast på telefon 08-702 63 15 eller via e-post marie-louise.berzen@
naturskyddsforeningen.se

Ett fyrtiotal organisationer står bakom Goda Testamentet. Hela listan hittar du här.