Goda Testamentet

 

Mercy Ships äger och driver världens största civila sjukhusfartyg, Africa Mercy och erbjuder gratis sjukvård till de fattigaste i världen. Mercy Ships har besökt över 570 hamnar i 72 länder och hjälpt över 2,5 miljoner sedan starten 1978.

Mercy Ships är en global organisation med 16 kontor i världen. Mer är 1600 volontärer från 40 olika nationer, jobbar ombord varje år och får betala mat och husrum. Ca 285 svenskar har varit ombord sedan starten 1978.
Mercy Ships befinner sig i samma land ca 10 månader och åker aldrig in i ett land utan att bli inbjuden av presidenten. Mercy Ships har troget arbetat med en unik välgörenhet, framförallt i Väst Afrika där 50% av befolkningen saknar tillgång av sjukvård och 1/8 av alla barn dör innan de fyllt 5 år. Mercy Ships gör verklig skillnad och ger gratis sjukvårdsbehandlingar, operationer och utbildningar i fattiga länder.

Ert testamente till Mercy Ships fortsätter att ge liv och rädda liv till människor som saknar sjukvård och sjukvårdsutbildning.

Tack för ditt stöd till Mercy Ships hjälpverksamhet. Gud välsigne dig!

Mercy Ships pg: 90 00 93-6
Mercy Ships organisationsnummer: 802424-9396

 

Kontakta Mercy Ships

 

Skriv nu

Ola Sterwin

Ert testamente till Mercy Ships fortsätter att rädda liv!
Välkommen att höra av dig till Mercy Ships styrelseordförande och advokat, Ola Sterwin om ni vill veta mer om oss eller har frågor om testamente!

Ett fyrtiotal organisationer står bakom Goda Testamentet. Hela listan hittar du här.