Goda Testamentet

 

Låt ditt arv bidra till att inte ett enda barn ska utsättas för mobbning och diskriminering

Att inte bli sedd, att vara utanför. Att bli kränkt verbalt eller fysiskt påhoppad är vardagen för 60 000 skolbarn i Sverige varje år. Det motsvarar 1-2 barn i varje klass. För några barn slutar det på värsta tänkbara sätt. Nämligen med självmord.

Om du tänker på Friends i ditt testamente är du med och hjälper oss i kampen mot mobbning och diskriminering. Inte ett enda barn ska behöva hata sig själv i tron att ingen kan älska dem för den de är. Med din gåva eller ditt arv är du med och slåss för varje barns rätt att vara precis som de är.

Friends vill se ett samhälle där alla barn och unga får vara sig själva. Friends arbetar aktivt för att minska mobbningen i skolor, förskolor och i idrottsföreningar. Skolor efterfrågar våra utbildningar för att de vet att våra forskningsbaserade metoder mot mobbning fungerar. I skolor som arbetar med Friendsprogrammet minskar mobbningen i snitt med 24 % redan efter det första året.

Var med oss i kampen mot mobbning och för barns trygghet.

Kontakta Friends

 

Skriv nu

Annelie Gustafsson

Jag har förmånen att få jobba på Friends med arv och testamenten. Genom att skriva ett testamente försäkrar du dig om att ditt arv lever vidare på det sätt som du vill. Att få föra vidare någons sista vilja är ett enormt förtroende och oavsett storlek på gåvan så kommer den att göra stor skillnad för barn och unga runt om i Sverige. Hör gärna av dig till mig om du har frågor eller funderingar kring ditt testamente. Ring mig på 070 725 54 02 eller e-posta till annelie.gustafsson@friends.se.

Ett fyrtiotal organisationer står bakom Goda Testamentet. Hela listan hittar du här.