Goda Testamentet

 

Djurskyddet Sveriges vision är ett samhälle där människor visar respekt och medkänsla för alla djur. Vi jobbar för att alla djur ska behandlas väl, oavsett om de lever vilt, hålls för människans sällskap eller föds upp för att bli mat. Alla djur ska ha rätt att utföra sina naturliga beteenden och skyddas från lidande. När djur avlivas eller slaktas ska det ske på ett smärtfritt sätt.

Med våra nästan 10 000 medlemmar är vi en av Sveriges största djurskyddsorganisationer. Vi är en rikstäckande organisation med ungefär 50 anslutna lokalföreningar. Organisationen har arbetat ideellt i över hundra år för att hjälpa djuren och stärka djurskyddet.

Vi skyddar djur genom att långsiktigt påverka lagar, regler och enskilda människor för att stärka djurens skydd. Vi räddar djur genom att göra praktisk skillnad för övergivna djur som behöver nya kärleksfulla hem. Det arbetet bedrivs av våra lokala föreningar som driver djur- och jourhemsverksamhet.

Testamenterade gåvor utgör en viktig del av alla de gåvor som Djurskyddet Sverige har förmånen att ta emot. Att ge en testamentsgåva till oss är ett fint och bestående sätt att skydda djuren.

Tack på förhand för en fin insats!

Länk till vår facebooksida, https://www.facebook.com/djurskyddet/

Kontakta Djurskyddet Sverige

 

Skriv nu

Åsa Hagelstedt

Jag älskar djur och därför är det en enorm förmån att som generalsekreterare för Djurskyddet Sverige få arbeta med att förbättra för djuren. Vårt arbete bärs till stor del upp av gåvor och testamenten och jag berättar gärna hur vi hanterar dessa gåvor samt hur vår verksamhet fungerar.

Jag blir oerhört rörd och tacksam över alla som väljer att testamentera en del eller hela sin kvarlåtenskap till vårt arbete för djuren. Det känns mycket viktigt att kunna efterleva en testators önskan och jag diskuterar därför gärna med dej som funderar på att testamentera till oss, så att både du och vi kan känna oss trygga i att vi kan fullfölja din önskan.

Kontakta gärna mej på 08-688 28 37 eller asa.hagelstedt@djurskyddet.se

Ett fyrtiotal organisationer står bakom Goda Testamentet. Hela listan hittar du här.