Goda Testamentet

 

Djurens Rätt är Sveriges största djurrätts- och djurskyddsorganisation. Vi är partipolitiskt obundna och arbetar för en värld där djur respekteras som kännande individer med rätt till sina egna liv.

Djurens Rätt har funnits sedan 1882 och är idag Sveriges ledande djurrätts- och djurskyddsorganisation. Vi arbetar för alla de djur som lider i djurförsök, i livsmedelsindustrins djurfabriker, i burar på pälsfarmer och djur som på andra sätt utnyttjas av människor så att de inte får utlopp för sina naturliga beteenden.

Djurens Rätt är en uttalad antivåldsrörelse, eftersom vi anser att varken människor eller djur ska utsättas för våld. Vi vill genom demokratisk opinionsbildning, politisk påverkan och attitydförändring förverkliga vårt mål: ett samhälle som inte förtrycker djur. Vi verkar framförallt inom Sverige men samverkar med andra organisationer och nätverk internationellt och inom EU.

Djurens Rätt är beroende av frivilligt stöd för att kunna hjälpa djuren. Det är alla medlemmar och gåvogivare som är Djurens Rätt. Gåvor via testamenten är Djurens Rätts största inkomstkälla och mycket viktiga för våra möjligheter att hjälpa djuren.

Kontakta Djurens Rätt

 

Skriv nu

Liv Linder

Liv Linder, ansvarig för testamentesfrågor hos Djurens Rätt

Att få arbeta med testamenten känns enormt fint. Det handlar om att förvalta ett stort förtroende och vi gör vårt yttersta för att testamenterade medel ska göra så stor skillnad för djuren som möjligt.

Du är varmt välkommen att höra av dig till mig om du har frågor eller funderingar kring ditt testamente. Ring mig på 031-775 95 80 eller e-posta till liv.linder@djurensratt.se. Du kan också läsa mer på djurensratt.se

Ett fyrtiotal organisationer står bakom Goda Testamentet. Hela listan hittar du här.