Goda Testamentet

 

Du kan förändra världen – även i framtiden.

Rätten till liv och rent vatten är mänskliga rättigheter precis som rätten att säga sin mening, utan att torteras eller fängslas. Men fortfarande lever många hela sitt liv utan att dessa rättigheter respekteras. Det kan vi inte acceptera.

Amnestyljuset har blivit en symbol för hopp och frihet. Det har letat sig in i de mörkaste fängelseceller och gett människor livet tillbaka. Med din hjälp kan vi ge hopp till betydligt fler genom att förhindra ännu fler avrättningar, stoppa tortyr, kräva rättvisa rättegångar och aldrig sluta påminna världens regeringar om deras skyldighet att respektera de mänskliga rättigheterna.

Om du vill kan du stödja Amnesty International med en testamentsgåva. Då tar du ställning mot orättvisor och för alla människors lika värde. Nu och i framtiden. Det kan handla om att till exempel stoppa en avrättning genom en blixtaktion, bevittna rättegångar, agera för personer som utsatts för kränkningar eller ge ekonomiskt stöd till bland annat tortyröverlevare, samvetsfångar och deras familjer samt anhöriga till personer som förts bort och ”försvunnit”.

 

Du tar ställning mot orättvisor och för alla människors lika värde. Nu och i framtiden.

Kontakta Amnesty International

 

Skriv nu

Anna Edman

Hej!

Jag heter Anna och ansvarar bland annat för testamentsfrågor på Amnesty International. Hör gärna av dig till mig om du har funderingar kring testamenten, vill beställa vår broschyr eller om du har valt att testamentera något till Amnesty. Du kan även höra av dig om du vill veta mer om hur vi arbetar för att mänskliga rättigheter ska gälla alla, alltid.

Tack för ditt stöd!

Anna

anna.edman@amnesty.se
mobil 0708 60 41 15

Ett fyrtiotal organisationer står bakom Goda Testamentet. Hela listan hittar du här.